Scheidingsmediation

Echtscheidingsmediation helpt de scheiding draagbaar te maken.

 

Een echtscheiding gaat altijd gepaard met veel verdriet. Niemand heeft vooraf de intentie om uit elkaar te gaan, maar soms is het onvermijdelijk en is er geen andere oplossing.  Wat je dan nodig hebt is iemand die in het woud van alle regels, verplichtingen, berekeningen en overige zaken je aan de hand neemt en helder kan uitleggen wat alles inhoudt. Bij Suydersee Mediation wordt ervoor gezorgd dat de echtscheiding zo goed mogelijk verloopt en dat beide partijen zo goed mogelijk met elkaar in gesprek gaan. Op die manier zal de scheiding eindigen op een manier die voor beide partijen goed is en waar ze mee verder kunnen.

 

Suydersee mediation geeft rust.

Een scheiding zet het leven volledig op zijn kop. Zekerheden vallen weg, schuldgevoelens steken de kop op, financiële problemen dreigen en emoties spelen een grote rol. Als mediator kan ik jullie begeleiden in dit proces en de scheiding van A tot Z voor jullie regelen.

 

Als mediator breng ik zo nodig de communicatie weer op gang en wordt er naar elkaar geluisterd. Ik begeleid het proces en zie toe dat partners op respectvolle wijze toewerken van individuele belangen naar oplossingen die voor beiden aanvaardbaar zijn. Gedurende de echtscheidingsmediation ligt de focus met name op het ontzorgen in alle stappen die gezet dienen te worden. Samen met partners en kinderen wordt er toegewerkt naar een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

 

Contactgegevens

Oshaarseweg 42

7958PR Koekange


06-43666682
info@suyderseemediation.nl

 

KVK: 86713574

Aangesloten bij: