Over Seline

Ik ben Seline van Andel. Na ruim 10 jaar als jurist gewerkt te hebben in o.a. het strafrecht en het bestuursrecht, besloot ik  het roer om te gooien. Ik merkte dat de ‘harde’ juridische kant van zaken niet meer bij me paste en dat ik miste waar werkelijk mijn passie ligt, bij het helpen van mensen.

De juridische strijd bij de rechter is vaak het eindpunt, waaraan al veel stations vooraf zijn gegaan. Het kunnen maken van een verschil bij een eerder station is waar ik betekenisvol kan zijn.

De emotionele impact van een conflict is enorm groot. Het begeleiden van mensen bij het oplossen van hun conflict in een eerder stadium is waar heel veel winst te behalen valt. Het mooiste van mijn werk als mediator vind ik de veelal verstoorde communicatie tussen partijen weer op gang krijgen en uiteindelijk tot een oplossing komen waar beiden blij mee zijn.

Werkwijze

Ik heb een praktijk aan huis waar jullie welkom zijn, maar we kunnen ook bij jullie thuis of op een andere locatie naar wens afspreken. Uiteindelijk gaat het erom dat de gesprekken in een omgeving gevoerd worden waar jullie je prettig voelen.

Opleiding

Aan mediators worden strenge kwaliteitseisen gesteld, permanente educatie maakt daar onderdeel van uit. Ik genoot mijn opleiding mediation aan de Academie voor Mediation. Ik ben MfN Registermediator, dit is hét kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Tevens ben ik ADR gecertificeerd mediator. Ik voldoe volledig aan de vereisten voor permanente opleiding, gedragsregels en procedure-vereisten en val ik onder klacht- en tuchtrecht. Op landgoed Groot Warnsborn volgde ik de specialisatieopleiding tot Familiemediator. In die opleiding ben ik geschoold in het maken van ouderschapsplannen, echtscheidingsconvenanten en het uitvoeren van alimentatieberekeningen.

 

Suydersee Mediation is er voor iedereen. Kom je er niet uit en wil je de situatie op een goede manier afsluiten of juist weer met elkaar verder kunnen? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Oshaarseweg 42

7958PR Koekange


06-43666682
info@suyderseemediation.nl

 

KVK: 86713574

Aangesloten bij: