Mediation

Als mediator ben ik getraind op het gebied van het bevorderen van de communicatie. Ik ben onpartijdig en onafhankelijk. Ik oordeel niet. Ik heb geen belang bij een bepaalde uitkomst en vind zelden iets gek of schokkend. Omdat het belangrijk is dat jullie beiden vertrouwen in mij hebben als mediator vind er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Op basis daarvan kunnen jullie beslissen of mediation iets voor jullie is.

 

Mediation kent vele voordelen. Zo is het goedkoop in verhouding tot de gang naar de rechter en kost het minder tijd.  Maar het belangrijkste voordeel van mediation is naar mijn idee dat jullie zelf de regie houden over jullie kwestie. Jullie werken samen aan een oplossing, er wordt jullie niets opgelegd. Mediation is ook heel succesvol gebleken in het verleden. In meer dan 80% van de gevallen heeft mediation een goede afloop.

 

Deelname aan mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Jullie moeten bereid zijn om samen aan een oplossing te willen werken.

 

Mediation is vertrouwelijk, alle betrokkenen tekenen hiervoor. Hierdoor kun je vrijuit praten en hardop nadenken zonder dat je meteen ergens aan vast zit. 

Contactgegevens

Oshaarseweg 42

7958PR Koekange


06-43666682
info@suyderseemediation.nl

 

KVK: 86713574

Aangesloten bij: